CWO Oefenmateriaal

CWO Oefenmateriaal

De Katwijkse Zeeverkenners hebben door de jaren heen veel oefenmateriaal gemaakt, en bieden dat graag aan! Iedereen die wil, mag ervan gebruikmaken. Mocht je ernaar verwijzen, is het wel aardig als je ons erbij vermeld.

Flashcards

De CWO Flashcards zijn een superhandige manier om verschillende BPR-regels, lichtsignalen en borden langs het vaarwater te leren. Download ze, print ze en lamineer ze!

CWO-Bordspel

Het bordspel is ontwikkeld om op een leuke manier alle onderwerpen van Kielboot 1, 2 en 3 onder de knie te krijgen. Het spel bevat bijna 400 vragen en opdrachten verdeeld in de 3 verschillende moeilijkheids categorieën. 

CWO-Vragendatabase

Een grote database met 1972 oefenvragen! Je kunt het bestand hier downloaden, en openen met Microsoft Access (of een vergelijkbaar programma).

CWO-Instructieboeken

Instructieboeken bomvol informatie over CWO Roeien en zeilen. De boeken kunnen informatie bevatten die inmiddels achterhaald is, maar het grootste deel klopt! Aan de boeken kunnen daarom geen rechten worden ontleend. Kijk hier om de boeken te downloaden.