Over ons

Katwijkse Zeeverkenners

Avontuur, uitdaging, plezier, vriendschap en de wereld ontdekken!
Nooit saai en elke week anders, meestal op het water in een zeilboot of op het land in de duinen en in het bos.

Groepen

De Katwijkse Zeeverkenners is een scoutinggroep in Katwijk met vier welpengroepen, zes scoutsgroepen (twee landscoutsgroepen en vier waterscoutsgroepen) en twee explorergroepen. Elk weekend wordt er door de leidingsleden van deze twaalf groepen een spectaculair programma klaargezet, waar alle +/- 350 leden enthousiast aan meedoen.

Er worden vriendschappen voor het leven gesloten, er wordt van alles over de wereld en over jezelf geleerd, er is geen sprake van competitie maar bovenal: nergens wordt zoveel plezier beleefd als bij de Katwijkse Zeeverkenners!

Land- en Waterscouts

De Katwijkse Zeeverkenners is de derde grootste scoutinggroep van Nederland en dat is niet voor niets! We staan met één voet in het water, één voet aan wal en met beide voeten in de maatschappij: regelmatig gaan de verschillende groepen op pad en betekenen daarbij veel voor de buurt, voor Katwijk en we durven zelfs te zeggen voor het hele land!

Over de verschillende speltakken kan hier en hier meer informatie gevonden worden, tezamen met een impressie van de activiteiten, spellen en opkomsten die zoal gedaan worden. Kortom, houd je van avontuur en ben je klaar om de uitdaging aan te gaan? Meld je dan nu aan!