CWO Instructieboeken

CWO Instructieboeken

Wie heeft ze niet gebruikt, instructieboeken om voor het CWO examen te leren of juist om instructie te geven? De kans is groot dat je de boeken van de Katwijkse Zeeverkenners hebt gebruikt. Een aantal jaar geleden is door een aantal vrijwilligers van de Katwijkse Zeeverkenners een drietal instructieboeken gemaakt die moeten helpen bij het leren roeien, zeilen of wedstrijdzeilen.

Belangrijk om te onthouden is dat, ondanks dat de boeken met grootste zorg zijn gemaakt, enige fouten nog kunnen bestaan. De Katwijkse Zeeverkenners aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheden of onvolledigheden (in de meest ruime zin van het woord) in de boeken of in de informatie op deze website. Natuurlijk horen we wel graag wat er wel of niet goed is aan het boek, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Downloads

CWO Motorboot II

Weliswaar niet van de Katwijkse Zeeverkenners, maar van de Willibrordusgroep uit Gouda: een boek met allerlei informatie over CWO Motorboot, nuttig voor je CWO MBII examen! 

De versies die je hierboven kunt downloaden zijn beveiligde versies, die niet kunnen worden bewerkt. Tot kort geleden kon een bewerkbare versie van de boeken besteld worden tegen (kleine) betaling, dit zal hier binnenkort weer terugkomen!